ти само ли си го прави ?и ако не каде да отида ,че това сам да не стане фал :р
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата не се отваря с ключа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RASI Покажи съобщениеECOTRONIC -кво е тва къде седи166 2.4JTD-00г.
Comment
-
добре колега за мен същото ли се отнаса аз нямам копче за централното просто с ключа неиска да отключи или заключи а ключа работи и рчно като вкарам ключа работи централното (ключа е от старите червени с гумичката) Че нещо се разводни темата та да питам
Колега ключа ти има централно и то е под споменатата от теб гумичка Като гледам другите теми в които си описал наводненията ако не вземеш мерки наистина освен досега насъбралите се фалове ще имаш и други-ел. стъкла мигачи Вземи мерки да си подсушиш колата Поразгледай снимките предоставени ти ок ЕКОТРОНИК и се заеми с подсушаване и на релетата в централната конзола След това вече може да търсиш централни и коя врата се отваря коя неще и защо Незнам за кви течове по гредите споменаваш но прочети темите за радиаторчето на парното и провери дали тези наводнения не идват от там Имаш доста работа УспехALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от seepo Покажи съобщениеНачи колата е 2ка бензинка като вкарам ключа в вратата централното работи ,а като натисна копчето на ключа лампичката (блещука), а и смених батерите и неще да отключи някои да е имал този гаден проблем и от какво може да е и пи кои да отида да го оправи деба
,че зимата иде и ако замръзне ключалката гадно нема отключване :/ Мерси на сички отзовали се колеги !
Нещо има бум на изгорели бушони в последно време ми се струва и то не само при мен ..sigpic
BMW e39 525tds PA4492BH
Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
Comment
-
Първоначално публикувано от PacheV Покажи съобщениеколеги за да не пускам нова тема искам да попитам,при мен не се отваря с копчето само с ключа,копчето за багажника бачка,задна дясна врата не се отключва явно машинката не бачка.ключа е черният които се пребира мерси предварително
Ще пробвам да стига до тази жълта кутийка да видим какво ще стане.
п.с. Сега се замислям, ако проблемът е само в колата, защо червената лампичка на самия ключ не свети при натискане на копчето за отключване. И с резервния клюя същото. (при натискане на копчето за багажника си свети) ???Last edited by ML 20V; d.m.y г., 10:36.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)
Comment
-
Странно, но аз такава жълта кутийка не намерих. Отворих и там имаше само една и тя нямаше общо с горепоказаната жълта кутия.
Май ще трябва да потърся някой сервиз където са запознати с подобен проблем, че ми писна да отключвам и заключвам със самия ключ като москвич.
Някой да има идеи? Според тази тема Бобо може да го оправи това.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
Comment
-
Първоначално публикувано от ML 20V Покажи съобщениеСтранно, но аз такава жълта кутийка не намерих. Отворих и там имаше само една и тя нямаше общо с горепоказаната жълта кутия.
Май ще трябва да потърся някой сервиз където са запознати с подобен проблем, че ми писна да отключвам и заключвам със самия ключ като москвич.
Някой да има идеи? Според тази тема Бобо може да го оправи това.
Централното задейства ли се, когато се отключва с ключ? Или само вратата в чиято ключалка е пъхнат ключа.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКолега, а поне двата куплунга (сивия и червения) в които на снимката е бодната жълтата кутийка има ли ги при теб на това място? Възможно ли е да е преправяно нещо по инсталацията?
Централното задейства ли се, когато се отключва с ключ? Или само вратата в чиято ключалка е пъхнат ключа.
п.с. Това, което ми направи впечатление беше, че имаше едно малко кабелче с бял малък накрайник, който не беше включен никъде. Може би не обяснявам много ясно, трябваше да направя снимки..Last edited by ML 20V; d.m.y г., 23:23.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
Comment
-
Колеги помагайте преди малко ми се случи следното нещо шофьорската ми врата нещо блокира ключалката и не може да се отключи, а така няма как да се разглоби кората да се види откъде е проблема и да се реши. Не иска нито с ключа нито отвътре. Проблема го усещам чисто механичен но няма как да достигна там. Някакви идеиAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщениеКолеги помагайте преди малко ми се случи следното нещо шофьорската ми врата нещо блокира ключалката и не може да се отключи, а така няма как да се разглоби кората да се види откъде е проблема и да се реши. Не иска нито с ключа нито отвътре. Проблема го усещам чисто механичен но няма как да достигна там. Някакви идеи
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Така и направих колега благодаря ти. Обаче се наложи с клещите да го дърпам чак тогава се предаде. Разглобих и сглобих бравата засега е добре, миналата година ми се случи така да ми остане само че в отключено положение след същата процедура изкара доста време но вече ще се оглеждам за друг механизъмAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Comment
Comment